Grupi Labia - Qysh e don shoqnia , Potpuri ( Official video) by ProduksioniLabia   1 год. назад

10,145,271 просмотров

11,503 Likes   2,031 Dislikes

Ссылка на видео. Код для вставки.

✔Grupi Labia - Shqipe Abazi , Ganja , Ryva Kajtazi , Mimoza Mustafa , Pro Band , Taulant Bajraliu , Shkumbin Kryeziu - Qysh e don shoqnia
Programi Festiv Labia
✔Official music video
✔Publisher: Produksioni Labia ;
👉Follow : Produksioni Labia
FACEBOOK :
TWITTER:
INSTAGRAM:
👉Contact : Produksioni Labia
📧email: labia@
📱Mob +38349399999
....................................
👉🎵Download & Listen :
🎵Download :
iTunes :
Amazon :
Premier Songs :
....................................
🎵Listen:
Spotify :
Apple Music :
Dezzere:

..................................

✔Muzika : I përpunuar
✔Teksti : I përpunuar

.........................................

✔Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera tjera muzikore
✔Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!


загрузка...

Комментарии

Похожее видео

Новости